Savonlinnan Seudun Perussuomalaiset palkitsevat ammatteihin valmistuneita

Savonlinnan Seudun Perussuomalaiset myöntävät 100 euron stipendin kahdelle opiskelijalle, jotka valmistuvat tänä keväänä ammattiin Ammattiopisto Samiedusta.

”Yhdistyksemme arvostaa myös perinteisiin ammatteihin valmistuvia ja maahanmuuttajataustaisia hyvästä menestyksestä opinnoissa. Siksi halusimme muistaa tänä keväänä ammattiopistosta valmistuneita opiskelijoita tunnustuksena heidän ahkeruudestaan ja sitoutumisestaan osaamisensa kehittämiseen”, sanoo paikallisyhdistyksen hallituksen jäsen Rauni Asikainen.

Ammattikoulutuksen arvostus on tärkeää, sillä se valmistaa opiskelijoita suoraan työelämään ja luo uusia ammattilaisia eri toimialoille. Lisäämällä ammattiosaamisen arvostusta perussuomalaiset haluavat edistää alueellista osaamista sekä osaavien työntekijöiden saamista Savonlinnan seudulle.

”Stipendien saajat ovat osoittaneet positiivista suhtautumista työhön sekä erinomaista ahkeruutta ja motivaatiota opinnoissaan, ja haluamme palkita heitä tästä. Samalla stipendien toivotaan kannustavan myös muita nuoria ammattiopintojen pariin ja antavan lisämotivaatiota valmistua ammattiin”, Asikainen kertoo.

Yhdistys toimittaa stipendit suoraan valmistuneille. Valinnat on tehty Ammattiopiston Samiedun ehdotusten perusteella.

 

#samiedu #ammattiopistosamiedu

Kirjoitettu 28.5.2024

Piditkö lukemastasi? Jaa sisältö sosiaalisessa mediassa