Puheenjohtajan 2023 tervehdys jäsenistölle

Hyvät Savonlinnan Seudun Perussuomalaiset ry:n jäsenet!

Vuosi on vaihtunut ja uusi hallitus sekä puheenjohtaja käynnistelee tämän vuoden työnsarkaa paikallisyhdistyksen eri tehtävien parissa. Paikallisyhdistyksen hallitukseen vuodelle 2023 valittiin 2022 syyskokouksessa varsinaisiksi jäseniksi Kirsi Visunen, Rauni Asikainen, Esa Natunen, Osmo Tulilahti, Juha Londén, Krister Tynkkynen, Kari Kaiponen ja puheenjohtajaksi valittiin Mikko Kupiainen.

Hallituksen järjestäytymiskokous pidetään viikolla 2-3, tuolloin hallitukselle valitaan varapuheenjohtaja(t), sihteeri, rahastonhoitaja, yhdistyksen internet- ja Facebook sivujen ylläpitäjät ja mahdollisia muita toimihenkilöitä. Mikäli sinä haluat paikallisyhdistyksen aktiivitoimintaan mukaan, niin ota rohkeasti yhteyttä allekirjoittaneeseen.

Eduskuntavaalit ovat jo ovella, tilanne meillä näyttää hyvältä kannatuksen ollessa 19,3 % , mutta tähän tulokseen ei kannata tuudittautua, vaan työtä puolueen menestymisen eduksi on tehtävä entistä kovemmalla sykkeellä. Jokaisen antama panos on tuiki tärkeä Perussuomalaisten pääsemiseksi seuraavaan hallitukseen, ja tavoitteena on hyvä aina pitää pääministeripuolueen paikkaa hallituksessa.

Paikallisyhdistyksemme on aloittanut eduskuntavaalityön perustamalla oman tapahtumatyöryhmän tukemaan omaa Savonlinnan seudun kansanedustaja ehdokasta Krister Tynkkystä. Järjestämme yhdistyksen omia tapahtumia helmikuusta eteenpäin, tavoitteenamme on kevättalvella mm. saada puoluejohdosta esimerkiksi Riikka Purra tai Sebastian Tynkkynen tulemaan tänne Savonlinnaan vierailulle ja kertomaan puolueen kuulumisia. Tiedotamme tarkemmin tapahtumista yhdistyksen internet- ja Facebook sivuilla ja sähköpostilla jäsenkirjeiden muodossa.

Tervetuloa tapamaan meidän omaa kansanedustajaehdokastamme tapahtumiin, ja mikäli haluat tapahtumatyöryhmään mukaan, niin ota tässäkin tapauksessa rohkeasti yhteyttä allekirjoittaneeseen. Tapahtumatyöryhmään mahtuu monenlaista osaamista, lehden jakoa, ihmisten jututtamista, makkaran paistoa ja joskus jo ihmisten läsnäololla on merkittävä vaikutus meidän näkyvyydessämme eri tapahtumapaikoilla. Joukossa on voimaa.

Haluaisin kuulla meidän jäseniltämme palautetta mikä on toiminut ja mikä ei ole toiminut yhdistyksessämme menneinä vuosina ja lisäksi toiminnan kehitysideoita voi minulle laittaa matalalla kynnyksellä tulemaan vaikkapa yhdistyksen sähköpostiin.

Lopuksi haluan kiittää edellisien kausien puheenjohtajaa Juha Kukkosta, hallituksien jäseniä ja muita paikallisyhdistyksen jäseniä tekemästänne työstä niin puolueen kuin paikallisyhdistyksemme eteen. Lisäksi haluan toivottaa koko meidän jäsenistöllemme menestystä vuodelle 2023 ja toivottaa tervetulleeksi meidän kevät- ja syyskokouksiin ja muihin tapahtumiin ympäri vuoden.

Terveisin

Mikko Kupiainen

Puheenjohtaja

0405922629

psmikkokupiainen@nullgmail.com

Kirjoitettu 9.1.2023

Piditkö lukemastasi? Jaa sisältö sosiaalisessa mediassa