Puoluejohdon käynti Savonlinnassa 11.10.2020 oli onnistunut

Puheenjohtaja Jussi Halla-aho, varapuheenjohtaja Riikka Purra ja puoluesihteeri Simo Grönroos vierailivat Etelä- Savon kiertueellaan 11.10 Savonlinnassa kahvila Saimassa. Pienoisesta sateesta huolimatta kuulijoita oli noin 50-60 ja tunnelma hieno.

Kuuntelimme Jussin puheen ja yleisö esitti puheenjohtajalle kysymyksiä ja keskusteli ihmisten kanssa. Osa jo hyväksytyistä kuntavaaliehdokkaista kävi esittäytymässä eli Etelä-Savon piirihallituksen puheenjohtaja Pekka Laitinen, Savonlinnan Perussuomalaiset ry:n puheenjohtaja ja kaupunginhallituksen jäsen Juha Kukkonen,varapuheenjohtaja Kirsi Visunen, kaupunginhallituksen jäsen Seppo Kosonen, ja Aila Partanen Punkaharjulta esitti myös laulun perussuomalaisuudesta. Kuntavaaliehdokas, pastori Raimo Luukkanen vain piipahti aluksi tervehtimässä ihmisiä, koska hänellä oli kiire pitämään jumalanpalvelusta.

Myös kaupunginvaltuutettu Veikko Puustinen ja hallituksen varajäsen Risto Jurvanen puhuivat.

Tilaisuudessa puoluejohto kannusti ihmisiä lähtemään kuntavaaliehdokkaaksi.

Pyhän Olavin päivänä 29.7 vieraanamme torilla oli eduskunnan varapuhemies ja puolueen varapuheenjohtaja Juho Eerola, Järjestiime 5.9.20 Joel Lehtosen patsaalla Savonlinnan Vaalistartin ja syysmarkkinoilla 25-26.10.20 olimme torilla vaalityössä. Nyt koronatilanteen mahdollisesti heikentyessä jaamme Perussuomalainen-lehtiä ja tilanteen salliessa järjestämme tilaisuuksia. Käy tykkäämässä fb.ryhmästä: Savonlinnan Seudun Perussuomalaiset , niin tiedät meidän kuulumisiamme.

Tervetuloa ehdokkaaksi!

Kirsi Visunen

Kirjoitettu 13.10.2020

Piditkö lukemastasi? Jaa sisältö sosiaalisessa mediassa